RTSH 24 Live

Art

Shkodër, banda muzikore përcjell dirigjentin e saj: Lamtumirë Mjeshtër Kujtim Alija!

28/08/2021

Shkodër, banda muzikore përcjell dirigjentin e saj: Lamtumirë Mjeshtër Kujtim Alija!

Shkodra i dha të shtunën lamtumirën dirigjentit pedagogut dhe organizatori i palodhur i Festivalit Mbarëkombëtar të Fëmijëve në Shkodër, Kujtim Alija.

Banda muzikore e Shkodres e përcolli  për në banesen e fundit ashtu siç i ka hije dirigjentin e saj prej më shumë se 30 vite.

Ndërkohë u bënë homazhe në teatrin “Migjeni” .

Mjeshtri i Madh u nda nga jeta dje në moshën 60-vjeçare, pas një sëmundje të rëndë me të cilën u përball.