RTSH 24 Live

Teknologji

Porsche 911 Turbo e verdhë duket e mrekullueshme

06/03/2022

Porsche 911 Turbo e verdhë duket e mrekullueshme

Veturës sportive gjermane i është dhënë një spoiler i madh i pasmë me ndenja ajri të integruar dhe një element vjetor të rregullueshëm, dhe është lyer plotësisht në të verdhë të çelur për t’i bërë homazhe makinave të garave Team Penska RS Spyder.

Vetura ka marrë përmirësime të ndryshme, e ndër to janë rrota Speedline 18 inç me goma Michelin Pilot Sport N4 me dimensione 235/40 përpara dhe 295/30 mbrapa. Pronari i mëparshëm instaloi amortizues të rregullueshëm Bilstein dhe kaliparë frenash të kuq.

Një vështrim brenda zbulon ulëset të veshura me lëkurë të zezë dhe i njëjti material është i pranishëm në panelet e dyerve, pultin dhe tastierën qendrore. Ulëset e përparme janë të rregulluara në mënyrë elektronike dhe disponohen sistemi stereo CD Alpine, klimatizimi automatik dhe kontrolli i lundrimit. Një detaj në brendësi që tërheq vëmendje të veçantë është sigurisht timoni MOMO i veshur me susta në Alcantara.

Porsche 911 Turbo fuqizohet nga një motor 6 cilindrash 3.6 litra me softuer të përmirësuar të intercooler dhe kontrollit pas tregtimit. Fuqia transmetohet te rrotat nëpërmjet një transmetimi manual me 6 shpejtësi dhe një diferencial të pasmë me rrëshqitje të kufizuar.

Pronari i mëparshëm shpenzoi më shumë se 125,000 dollarë për ta mbajtur makinën në gjendjen aktuale, dhe ora tregon 67,500 kilometra.