RTSH 24 Live

Aktualitet

Polumbarët nxjerrin trupat e pajetë të dy të miturve, që u mbytën sot në Liqenin e Prushit në Tiranë

27/05/2022

Polumbarët nxjerrin trupat e pajetë të dy të miturve, që u mbytën sot në Liqenin e Prushit në Tiranë

Polumbarët e Reneas kanë mundur të nxjerrin trupat e pajetë të dy fëmijëve të mitur, që u mbytën ditën e sotme në Liqenin e Prushit në Tiranë.

Ende nuk është verifikuar mosha e saktë e të miturve. Mësohet se kanë të njëjtin mbiemër. Në vendngjarje ndodhen dhe efektivët e policisë, që pritet të zbulojnë më shumë rreth ngjarjes. /rtsh.al/

 

Kishin hyrë për t'u larë/ Nxirren pa jetë trupat e dyKishin hyrë për t'u larë/ Nxirren pa jetë trupat e dy