RTSH 24 Live

Ekonomi

Njihuni me Këmbimin Valutor, 16 janar 2022

16/01/2022

Njihuni me Këmbimin Valutor, 16 janar 2022

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Euroja ka shënuar rënie. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

                        
Dollari:                                Blihet 106.6                                                Shitet 107.4

Euro:                                   Blihet 122                                                    Shitet 122.6

Paundi Britanik :                  Blihet 145.5                                                Shitet 146.8

Franga Zvicerane:                Blihet 116.5                                                Shitet 117.3

Njihuni me Këmbimin Valutor, 16 janar 2022