RTSH 24 Live

Kronika

Lirohet nga detyra zëvendës ministrja e Financave

24/12/2021

Lirohet nga detyra zëvendës ministrja e Financave

Lirohet nga detyra zëvendës ministrja e Financave Dajna Sorensen. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë. Ndërkohë që Këshilli i Ministrave ka zgjedhur dhe emrin e ri tek Financat e vendit, Olta Manjani që do të zëvendësojë Sorensen.
Nuk ka sqarime lidhur me këtë vendim, por në media spekulohet se mund të ketë lidhje me sakandalin e fundit të nxjerrjes të të dhënave të pagave dhe targave të makinave.