RTSH 24 Live

Libra

“Kode nën lëkurë” është botimi i tretë i autores Anila Varfi i sjellë në prozë dhe poezi.

19/11/2021

“Kode nën lëkurë” është botimi i tretë i autores Anila Varfi i sjellë në prozë dhe poezi.

Në ditën e dytë të panairit të librit poetja e njohur Anila Varfi prezanton botimin e saj të tretë me poezi dhe prozë.

Një libër me poezi dhe prozë i cili sjell krijime të shkruara në një mënyrë dhe kohë jot ë zakonshme sicc ishte fillimi i pandemisë.

Gjithashtu autorja në këtë libër sjell përmes pikturës gjëndjen që solli mbyllja totale për të gjithë.

“Kode nën lëkurë” bind lexuesin se njeriu si qenie ekzistenciale ka qenë që në kryeherë dhe do të jetë i vetë karantinuar shpirtërisht.